Resilience House

Visionen er at skabe et nationalt og internationalt innovations- og uddannelsescenter til demonstration og kommercialisering af fremtidens resiliente byløsninger indenfor energi, klima, vand og data. Resilience House bliver et triple helix fyrtårn på ca. 2.600 m2 med plads til 150 vidensmedarbejdere - og det vil stå klar til brug fra sommeren 2017.

Resilience House bliver et demonstrations-, innovations- og uddannelsescenter til kommercialisering af fremtidens resiliente byløsninger indenfor energi, klima, vand og data, og Resilience House kommer bl.a. til at huse verdens første Resilience efteruddannelse. Huset bliver desuden hjemsted for Resilience Lab Denmark og alle dets projekter og aktiviteter.

 

Første spadestik blev taget 6. september, og du kan se filmen fra første spadestik lige her.

 

Huset vil demonstrere en række spændende energi- og miljøløsninger samt indeholde en række resiliente udstillinger indenfor:


- Resilience Vejle
- 100 Resilience Cities
- Lokal varme- og køleforsyning
- Energidatacenter/-visualisering
- Geotermi, forsyning af el/varme/vand, bygninger, uddannelser
- Lagring af energi
- Regn- og spildevandsløsninger
- Indeklima/ventilation
- Dele- og grøn transport

 

Ligesom her vil være lokaler til workshops, konferencer og uddannelse.

 

Resilience House er allerede nu udlejet 70% til følgende virksomheder:

VIA University College, Vejle Spildevand, Pure & Better Energy, Klimakomfort, Contiga Tinglev, Best Green, Added Values, TADAA!, Vejle Kommune og Arrow

 

Se filmen "What do you mean by Resilience", og bliv meget klogere på resiliens.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE