Print siden

1st Mile

FORRETNINGSUDVIKLING af projekter, partnerskaber og nye virksomheder

1st Mile ApS  er en rådgivervirksomhed med speciale i at finde finansiering til partnerskaber, virksomheder, koncepter og projekter.

På 1st Mile’s kontor i Green Tech Center møder du forretningsudvikler Lisa Jørgensen, (+45 6029 3803 lisa@1stmile.dk). Hun er ekspert i støtteprogrammer som Horizon2020, EUDP, EcoInnovation, Innovationsfonden m.fl.

 

 

Adm. direktør, civilingeniør Søren Houmøller 

+45 4044 6714 soren@1stmile.dk:

 

1st Mile har oprettet en filial i Green Tech Center, fordi det skaber bedre mulighed for at møde vores kunder vest for Storebælt.

Desuden ser vi stor værdi i at koble “can-do”-kulturen i Green Tech Center med kulturen på Scion DTU, hvor vi har hovedkontor og direkte adgang til den nyeste viden og fremmeste forskning.

 

Om fem år håber vi, at forretningen er forøget yderligere. Vi vil i så fald også have et større team hos Green Tech Center end nu. 

 

Det bedste ved at have adresse i Green Tech Center er, at det lige fra begyndelsen har styrket virksomheden. Vi har store forventninger til udbytterige synergier og samarbejder her på stedet.

 

NYHED fra 2014 

 

HJEMMESIDE: www.1stmile.dk

 

KONTAKT:

1st Mile

Diplomvej 381

DK-­2800 Kgs. Lyngby

7070 1096

info@1stmile.dk

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE