Print siden

Excellerator

Moderne forretningsudvikling med fokus på salg og produktportefølje

Excellerator hjælper virksomheder med at træffe de rigtige kommercielle valg med henblik på at sikre vækst og øget indtjening. Begreberne ExploreDevelopExecute danner grundlag for en proces, som er hurtig, relativ simpel og ikke mindst implementerbar. Det sikrer dybe og robuste løsninger, som hurtigt giver afkast.   

 

 

Flemming Stig Hansen

Business Developer & Value Creator

Telefon +45 24 76 39 70 – fsh@excellerator.dk

 

Hvorfor har du valgt at etablere dig i Green Tech Center?

Der er flere grunde til, at jeg valgte Green Tech Center. Dels for at være en del af et netværk som arbejder indenfor samme branche som jeg gør, men også fordi det er et dynamisk sted med mange aktiviteter. Da jeg arbejder med internationale kunder, er det også vigtigt, at stedet fremstår moderne og præsentabelt og understøtter mit firmas profil.

 

Hvad håber du, det har resulteret i om fem år?

Om fem år vil jeg have skabt et moderne konsulenthus, hvor fokus er på at skabe bæredygtige løsninger. Løsninger, som skaber resultat og hvor vi også er en del af implementeringen. Det er jo ofte implementeringen, som fejler i konsulentprojekter – ikke mindst fordi det ofte kun bliver en ”kradsen i overfladen”. Så om fem år er vi 5-7 personer med en betydelig omsætning.

 

Hvad har foreløbigt været det bedste ved at have adresse her?

Jeg flyttede ind i august, så det er jo kort tid, men jeg synes, det er et skønt sted at møde ind. Her er en god stemning – her er kompetente og positive mennesker – og så fungerer tingene bare.

Så jeg er meget tilfreds og føler mig privilegeret over at være en del af det her fællesskab.

 

HJEMMESIDE

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE