Print siden

Harald Karlsen Rådgivning

Rådgivning og kompetenceudvikling indenfor energi- og miljøledelse

Harald Karlsen Rådgivning er en uvildig konsulentvirksomhed, der arbejder med at effektivisere energi og miljø på forskellige niveauer i industrien, herunder implementering og optimering af energi- og miljøledelsessystemer. Herudover har vi lavet energisyn i lang række danske virksomheder og finder typisk 15-25% energibesparelser med en kort tilbagebetalingstid.

 

Blandt kunderne tæller både store og mindre virksomheder som fx MHI Vestas, VOLA, B&W Vølund, Jysk, PostNord mm.

 

  

 

Harald karlsen, DIREKTØR,  

+ +45 3031 8140, hk@hkrk.dk:

 

Harald Karlsen Rådgivning har siden foråret 2016 lejet skrivebordspladser i Green Tech Center, og det var især på grund af den geografiske placering, at vi valgte at få adresse i Green Tech Center. Placeringen er god - for vores medarbejdere, og for vores kunder der kommer fra både Jylland, Fyn og Sjælland.

 

Vi er allerede ret unikke omkring vores måde at gennemgå en virksomhed på og bruger nogle specielle værktøjer – og satser på at være blandt de bedste og mest attraktive konsulenter indenfor energi og miljøledelse til industrien om fem år.

 

Det bedste ved at have adresse i Green Tech Center er miljøet her. Vi oplever, at det er godt at komme i huset, der er altid nogen at snakke - og sparre - med, og vi kan godt lide de etablerede samarbejder, der findes her. 

 

Læs mere om energirigtig adfærd i industrien i denne artikel af Harald Karlsen.

 

HJEMMESIDE

 

 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE