Print siden

PP Power

Peoples Portable Power forbedrer levevilkårene for mennesker, der bor uden adgang til elektricitet - billigt, bæredygtigt og med tanke på sundheden

PP Power ApS – Peoples Portable Power – er en dansk startup, der i 2016 har udviklet en første prototype på et innovativt, bærbart energitilbud til familier, der lever uden offentlig elforsyning i eksempelvis Afrika. 

  

Steen kramer jensen, ejer

+45 2042 4061, info@pp-power.com:

 

Jeg har valgt, at PP Power skulle have adresse i Green Tech Center, fordi jeg kender huset i forvejen, og fordi der er flere virksomheder her, som jeg allerede havde et samarbejde med. - Og så er Green Tech Center et glimrende sted at dyrke sit netværk!

 

Jeg regner med, at PP Power skal bruge de to første år på udviklingsaktiviteter, derefter skalerer vi op til fem medarbejdere og en omsætning på 20 mio. kr. inden fire år.

 

Det bedste ved at have adresse i Green Tech Center er de mange arrangementer og de mennesker, der kommer gennem huset. Her sker altid noget, og det summer af idéer og nye vinkler.

 

HJEMMESIDE

 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE