Print siden

Rambøll

Rambølls regionalkontor i Vejle leverer alle klassiske ingeniørydelser og bygherrerådgiverydelser indenfor veje, broer, miljø, byggeri, industri, energi, bæredygtighed samt byplanlægning og landskabsdesign.

Endvidere hjælper vi ofte vores kunder med strategisk og økonomisk rådgivning f.eks. til brug for udvikling, styring eller som beslutningsgrundlag i en af.  

 

Søren Sandberg, Regional Markedsdirektør

SRNS@RAMBOLL.DK  Tlf. +45 5161 3172

 

 

Rambøll regionalkontor i Vejle etablerede sig i Green Tech Center i 2014, fordi den geografiske placering er fornuftig. Rambøll fik muligheden for at samle en række af vores medarbejdere på en lokalitet med det sigte at styrke vores samarbejde og faglige kvalitet til gavn for Rambøll og Rambølls kunder.

Vores firmaprofil og ydelser er beslægtet med de øvrige aktiviteter i GTC, og derfor føler vi både strategisk og i dagligdagen, at vi passer godt ind i GTC. Rambøll Vejles udvikling er således på rette spor i GTC

 

 

Global web:  http://www.ramboll.com/

Denmark:     http://www.ramboll.dk/

Vejle:            http://www.ramboll.dk/kontakt/vejle

 

 

 

 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE