Print siden

SolarElements

Rådgivning, design og tilpasning af solcelleløsninger

SolarElements leverer intelligente solenergiløsninger, der virker. Virksomheden trækker på mange års erfaring og akkumuleret viden. SolarElements har i årenes løb vundet flere priser for sine løsninger på eksempelvis FN-bygningen  i København. 

I skrivende stund har SolarElements fem ansatte, hvoraf de to sidder I Vejle.

 

 

Salgsdirektør Per Thomassen,

info@solarelements.dk , +45 70 20 00 09:

 

SolarElements lejer sig ind i Green Tech Center, fordi den placering er oplagt for enhver virksomhed, der arbejder med grønne teknologier.  Vi har stor nytte af det dynamiske og visionære netværk af samarbejdspartnere og rådgivere, der findes her.

 

Om fem år håber vi, at placeringen i Green Tech Center har udvidet vores netværk yderligere. Både indenfor rådgivere, andre aktører i entreprise- og energibranchen samt beslægtede virksomheder, der er med på at udvikle nye løsninger og penetrere nye markeder. 

 

Det bedste ved at have adresse i Green Tech Center er netværket, som ikke kun er til vidensdeling, men rent faktisk har skaffet os opgaver.  Dertil kommer det daglige kick af at være i så dynamiske omgivelser, som inspirerer os til virksomhedens videre udvikling.

 

 

NYHED fra juni 2014

 

NYHED fra juni 2014

NYHED fra maj 2014

 

NYHED fra februar 2014

 

NYHED fra oktober 2013

 

HJEMMESIDE

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE