Print siden

Konference: Livet i byen – det resiliente byudviklingsprojekt

Kom og vær med, når vi afholder Resilience Konference onsdag den 15. november
Dato : 15-11-2017 : 09:00 - 15-11-2017 : 16:00
Lokale: Green Tech Center Event kategori :
Pladser : Event Manager : Dorthe Bramsen Clausen - Mail
Addresse : Green Tech Center

Event pris

gratis

Event Beskrivelse

At arbejde med projekter inden for resilienceområdet er at tænke, planlægge og arbejde langsigtet. Ofte meget langsigtet, med tidshorisonter på 10-15 år, og måske endda længere.

 

Hvordan gør man det i en kommune, hvor tidshorisonten for de lokale politikere nærmere er de fire år, en valgperiode dækker, og hvor de langsigtede projekter ikke giver synlighed i valgkampen?

 

Det er et af de centrale spørgsmål, Resilience Academy ser nærmere på med konferencen Livet i byen – det resiliente byudviklingsprojekt den 15. november fra kl. 9.00 til 16.00 i Green Tech Center, Lysholt Allé 6, Vejle.

 

Dagen byder på en række oplæg fra folk, der alle sidder med konkrete projekter og udviklingsopgaver ude i kommunerne, debat om de mange problemstillinger samt perspektivering i forhold til de mange, og meget omfattende opgaver, kommunerne står midt i.

 

Kom og hør de forskellige erfaringer med at få de store og omfattende projekter til at leve og overleve i såvel administrationen som på det politiske niveau.

 

Få inspiration til, hvordan I griber jeres store projekter an på den rigtige måde og hør advarslerne fra eksempler på projekter, som ikke gik så godt.

 

Tilmeld dig her.

 

Resilience Academy

Resilience Academy er udsprunget af projektet ”Resilient renovering på by- og bygningsniveau.”

Et projekt, der er initieret af VIA University College i samarbejde med partnere omkring det nye Resilience Lab Denmark og Green Tech Center i Vejle og finansieret af Grundejernes Investeringsfond.

 

Resilience Academy har til huse i Resilience House i Vejle, der vil være rammen om de fleste af akademiets aktiviteter.

 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE