Print siden

Åbning af Resilience House

Vi har inviteret Lars Løkke Rasmussen til at klippe snoren - og der er mulighed for at deltage i spændende workshops og få en guidet rundvisning
Dato : 25-08-2017 : 13:00 - 25-08-2017 : 19:00
Lokale: Lysholt Alle, 7100 Vejle Event kategori : Åbning
Pladser : Event Manager : Dorthe Bramsen Clausen - Mail
Addresse : Resilience House, Green Tech Center

Event pris

gratis

Event Beskrivelse

Helt tilbage i april 2013 tog man det første spadestik til det, man så som et ”Nyt grønt fyrtårn for intelligente energiløsninger i Vejle Nord” – Green Tech Center.

 

Siden da er det gået stærkt - og Green Tech Center har bevist sit værd: I dag har flere end 30 grønne virksomheder med over 200 medarbejdere adresse her – og flere end 6.000 besøgende fra ind- og udland lægger årligt turen forbi.

 

Sidste år, i september, tog vi første spadestik til endnu et hus i Green Tech Center – Resilience House – og vi er glade for nu at kunne invitere til den officielle åbning af huset: 

 

Kom og vær med, når snoren klippes - vi har inviteret Lars Løkke Rasmussen - og benyt lejligheden til at deltage i en af de 12 inspirerende workshops, hvor en række eksperter kommer og deler ud af deres viden om fremtidens grønne energi og teknologi.

 

Du kan se hele programmet for dagen og læse om de mange workshops LIGE HER.

 

Du har mulighed for at deltage i TO workshops på dagen. Afhængig af antallet af deltagere fordeler vi deltagerne på de forskellige workshops, og vi skal derfor bede dig prioritere tre workshops, når du tilmelder dig.

 

Du tilmelder dig LIGE HER - (vi oplever lige nu problemer med tilmelding via Internet Explorer og vil bede dig tilmelde dig via en Chrome- eller Firefox-browser). Tilmelding senest den 21. august. 

 

Vi glæder os meget til dagen - og vi håber, du har lyst til at være med til at åbne Resilience House sammen med os!

 

PS: Du er MEGET VELKOMMEN til at dele invitationen i dit netværk.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE