Print siden

Nordic Edge Expo 2017

Nordic Edge Expo er det største Smart City event i Norden. Vi glæder os til tre dages international konference med en stor udstilling af de nyeste teknologiske løsninger, der vil gøre vores byer og samfund smartere og grønnere - skal du med?
Dato : 26-09-2017 : 09:00 - 28-09-2017 : 17:00
Lokale: Stavanger Forum, Stavanger, Norge Event kategori : Konference
Pladser : Event Manager : Anne-Grete Pettersen, Nordic Edge Expo Denmark - Mail
Addresse : Stavanger, Norge

Event pris

DKK

232,-

+ moms

Event Beskrivelse

Smarte byer og samfund kendetegnes af et konstruktivt samarbejde mellem den offentlige og den private sektor. I Danmark og i resten af Norden har vi gode traditioner for denne type af samarbejde - og Nordic Edge Expo handler om at videreudvikle det nordiske demokrati i mødet med mulighederne, der ligger i ny teknologi, nye samarbejdsmodeller og en større grad af borgerinddragelse - co-creation.

 

Nordic Edge Expo er stedet, hvor den offentlige sektor, erhvervslivet og vidensinstitutioner mødes for at diskutere de udfordringer, der relaterer sig til mobilitet, infrastruktur, uddannelse, vedvarende energi og sundhed.

 

I 2016 havde Nordic Edge Expo 2100 besøgende fra mere end 20 lande og flere end 100 udstillere - i 2017 bliver vi endnu flere. 

 

Du kan forvente:

  • 4000+ besøgende
  • 75+ foredrag
  • 200+ udstillere  

 

Nordic Edge Expo 2017 løber af stablen 26. - 28. september 2017 i Stavanger, og eventet har stor international interesse og bevågenhed. Fx deltager både Kina og Taiwan med henblik på at undersøge forretningsmulighederne på det nordiske marked.

 

Tilmeld jer allerede i dag - klik her!

 

Deltagerprisen starter på 232,- NOK for at besøge udstillingen - og indtil 19. maj er Early Bird prisen for hele konferencepakken 3.990,- NOK.

 

Hvis I vil høre mere om at være med som udstiller - så kontakt Anne-Grete Pettersen fra Nordic Edge Expo i Danmark på agpettersen@nordicedge.org eller på tlf. 6140 0675.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE