Print siden

Skal du med til årets Building Green Aarhus?

Igen i år slår Building Green Aarhus dørene op til et todages fagevent med fokus på bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet. Eventen byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation i byggebranchen.
Dato : 18-04-2018 : 09:00 - 19-04-2018 : 16:00
Lokale: Centralværkstedet Aarhus C Event kategori : Energy
Pladser : Event Manager : Building Green - Mail
Addresse : Centralværkstedet Aarhus C

Event pris

gratis

Event Beskrivelse

Årets program retter fokus på brugen af bæredygtige materialer i forhold til uderum, indeklima, dagslys, social bæredygtighed, innovation og teknologi. De to dage vil indeholde et omfattende og aktuelt konferenceprogram, der indeholder spændende keynote speakers fra ind- og udland samt mange debatter og cases.

 

Hør blandt andet Prof. Dr. Michael Braungart fortælle om ”Digitalization – a building as material bank”, Flemming Besenbacher om ”Cirkulær økonomi – gyldne muligheder for Danmark”, Mikkel Schlesinger om ”Hot and cold – byggerier i ekstreme klimaer”, Mette Skjold om ”Cities of nature” og Mette Borup om ”Ikea Hubhult”.

 

Building Green Aarhus byder foruden det omfattende program på scenerne også på guidede gåture med Go Green with Aarhus, et Rebuild Innovation-område, samt en omfattende udstilling med virksomheder der viser bæredygtige og energieffektive produkter og løsninger til byggeri frem.

 

Green Tech Center har et løbende samarbejde med Building Green, og igen i år stiller Green Tech Center Start Up med en stand, hvor et par af vores virksomheder vil fremvise deres produkter. Så er du en startup virksomhed i Green Tech Center, og har du et produkt, der lige passer ind på årets Building Green, så kontakt Jeanette Kristensen på jeakr@vejle.dk eller tlf. 29216090 – så har du mulighed for at komme gratis med på standen.

 

Tilmeld dig allerede nu! Det er gratis at deltage.

Hele programmet, aktiviteterne og tilmeldingslink finder du her http://buildinggreen.eu/aarhus/

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE