Print siden

Fyraftensmøde om ”Machine Learning i øjenhøjde”

Kom og vær med, når vi holder fyraftensmøde med fokus på de populære tendenser i tiden, Machine Learning og AI, torsdag den 6. september kl. 15-17.
Dato : 06-09-2018 : 15:00 - 06-09-2018 : 17:00
Lokale: Green Tech Center Event kategori : Machine Learning
Pladser : Event Manager : Dorthe Bramsen Clausen - Mail
Addresse : Green Tech Center, Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

Event pris

gratis

Event Beskrivelse

Machine Learning (ML) og Artificial Intelligence (AI) er centrale begreber, når man skal skabe værdi igennem data.

 

Jacob Malte Jensen, Machine Learning Expert, Ph.d. og Frederik W. Johansen, Head of Digital Innovation hos Insero, introducerer begreberne, giver indblik i hvad der ligger bag og giver et overblik over de muligheder og udfordringer teknologierne bringer med sig. Med udgangspunkt i konkrete projekter viser vi, hvad der skal til for at komme i gang med Machine Learning og hvordan man får mest mulig værdi ud af ens data fra opsamling til analyse. Vi sætter fokus på vigtig­heden af et godt samspil imellem domæneviden og dataanalyse, samt præsentere en ”Do and Don’ts” for Machine learning projekter.

 

Desuden vil VMA Nordic præsentere deres virksomhed, og hvad de laver. VMA Nordic er et VR og AR bureau, som arbejder med at udvikle innovati­ve, brugervenlige og fordybende Virtual Reality og Augmented Reality ople­velser og løsninger.

 

Se hele programmet og tilmeld dig her

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE