Print siden

MIND THE GAP – Klimadebat på tværs af sektorer

Kan lokale løsninger skabe globale forandringer? Hvordan kan vi på tværs af samfundets sektorer skabe bæredygtig udvikling i vores region?
Dato : 10-12-2018 : 16:00 - 10-12-2018 : 19:00
Lokale: Kantinen Event kategori :
Pladser : Event Manager : Dansk Arkitektur Center - Mail
Addresse : Green Tech Center, Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

Event pris

gratis

Event Beskrivelse

Tegnestuen TREDJE NATUR og Dansk Arkitektur Center (DAC) inviterer til seminar i klimaets navn i Vejle. Kom og deltag i debatten!

 

Fra oktober til december afholdes MIND THE GAP arrangementer i fire danske regioner og de vigtigste handlingspunkter deles bagefter med alle deltagere.

 

Forskellige sektorer – én stemme? 
MIND THE GAP peger på forskellen mellem den danske selvforståelse og vores faktiske handlinger i forhold til klimaudfordringerne. Vi samler forskellige sektorer i samfundet for at blive klogere på, hvordan vi som helhed og som individer kan handle meningsfyldt i den nye klimarealitet, hvor mennesket er blevet den altdominerende naturkraft.

 

Arrangementet udspringer af, og vil videreformidle, budskaber fra et symposium med samme emne afholdt en måned tidligere i København. 

 

Læs mere og tilmeld dig her.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE