Print siden

Praktik- og Projektdag hos SDU

Skab kontakt til din kommende ingeniør - allerede under studiet.
Dato : 03-05-2018 : 12:00 - 03-05-2018 : 15:30
Lokale: SDU Event kategori :
Pladser : Event Manager : - Mail
Addresse : SDU

Event pris

gratis

Event Beskrivelse

Samarbejde mellem virksomheder og ingeniørstuderende vægtes højt på Det Tekniske Fakultet, SDU, fordi det giver værdi for erhvervslivet og praktisk relevans i uddannelsen. SDU har fokus på at bringe de ingeniørstuderende i kontakt med erhvervslivet i så tidlig som muligt. Derfor inviteres der nu til årets første Praktik og Projektdag. Formålet er at skabe kontakt mellem studerende og virksomheder til praktik- og projektsamarbejde eller studiejob under uddannelsen.

 

Prognose fra IDA estimerer, at der kommer til at mange 10.000 ingeniører og naturfaglige kandidater i 2025 – så det er om at få god kontakt – allerede under studiet. Det gøres ret effektivt ved at samarbejde om studieprojekter, praktik eller studierelevant fritidsjob. På Praktik- og Projektdag er der mulighed for at skabe en god dialog mellem virksomhed og studerende. Læs prognosen her.

 

Arrangementet på Det Tekniske Fakultet, Campusvej 55, 5230 Odense M.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og sker via hjemmesiden.

 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE