Nyhedsarkiv 2015

GREEN TECH CENTER ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD JUL OG ET GODT NYTÅR

18.12.2015

Green Tech Center er nu for alvor ved at etablere sig som en demonstrationsplatform hvor vores partnere ser et potentiale for at inddrage Green Tech Centers platform i udviklingsprojekter. Udviklingsprojekterne vil på sigt vil gavne virksomhederne, da det er dem der skal kommercialisere den nye viden.

Læs mere

Geopartner Landinspektører flytter til Green Tech Center i Vejle Nord

17.12.2015

Landinspektørvirksomheden Geopartner flytter i nye lokaler i det attraktive ’Green Tech Center’ i Vejle Nord pr. 7. december. Virksomheden bliver dermed del af et innovativt netværk med en række andre rådgivende virksomheder, som de senere år er flyttet til Green Tech Center

Læs mere

Indeklimaet i Green Tech Center testes af IC-meter

11.12.2015

IC-meter er en af vores mange start-up virksomheder som bruger Green Tech Center som testfacilitet. De tester netop nu centerets el, vand og varme.

Læs mere

Mobile Lab en alternativ løsning til undervisningen

10.12.2015

Mobile Lab blev præsenteret for Energy Academy i Green Tech Center den 25. november 2015.

Læs mere

Zapheat: Unik varmtvandsløsning med 75% vandbesparelse og 90% på energi indtager Faxe Kommune

09.12.2015

To møder og et tilbud var alt der skulle til, at en aftale blev indgået mellem Faxe kommune og Zapheat om salget af en unik varmtvandsløsning til en administrationsbygning og to store skoler i Faxe Kommune

Læs mere

Prøv en energiteknolog – gratis!

07.12.2015

Nu får du mulighed for at få en energiteknolog gratis i 3 måneder fra den 25. januar til den 15. april 16. De studerende er på sidste semester. De studerende kan bl.a. hjælpe jer med energioptimering både på de bygningstekniske installationer og på proces- og produktionsanlæg.

Læs mere

Green Network projektet - Grønne forandringsagenter er klar til at hjælpe virksomheder

03.12.2015

Mangler du en grøn agent som kan hjælpe dig med alt fra f.eks. genanvendelse, minimering af ressourceforbrug og CO2-udledning, hjælpe med at søge grønne fonde og puljer, certificeringer og miljømærkninger af relevans for virksomheden. Læs med her om Green Networks nye projekt - Green Change Agents.

Læs mere

Danskerne vil skåne miljøet med intelligent teknologi

02.12.2015

Ny måling fra Megafon og NRGi viser at danskerne ser flest miljømæssige gevinster ved at implementere intelligent teknologi i byerne.

Læs mere

Studietur til Dubai og Abu Dhabi åbner døre for danske Green Tech virksomheder

27.11.2015

En delegation på 8 personer fra Green Tech Center / Resilence Lab Denmark er netop vendt hjem fra Dubai og Abu Dhabi med mange nye ideer, nye muligheder for samarbejde, nye eksportmuligheder og mulighed for at ”låne” et skrivebord i Masdar City.

Læs mere

Solbrønden gemmer sommersolen til de kolde vintermåneder

20.11.2015

I Green Tech Center har Sunwell sammen med Insero Energy nu demonstreret at sommersolen kan gemmes til de kolde vintermåneder.

Læs mere

Iværksættermiljø i Green Tech Center i TV2 Syd

12.11.2015

Torsdag eftermiddag d. 12. november fik Green Tech Center besøg af TV2 Syd, i anledningen af at Vejle kommune, for andet år i træk, er blevet nomineret som ’Årets Iværksætter Kommune’.

Læs mere

Fleksibelt elforbrug kan afhjælpe fremtidige udfordringer i elnettet

11.11.2015

I det EUDP-finansierede projekt 'Håndtering af Demand-Response kapaciteten fra erhvervsbygninger' som Green Tech Center er en del af undersøger man, hvorledes fleksibelt elforbrug kan være med til afhjælpe belastningen i elnettet i en fremtid, der i høj grad er præget af fluktuerende energikilder.

Læs mere

Bliv certificeret ScrumMaster

30.10.2015

Lær at skabe resultater og engagement Scrum er en metode til at få det bedste ud af komplekse projekter – og få engagerede projektdeltagere. Siden 2001 har metoden gået sin sejrsgang i alle typer projekter. Deltag i et “Certified ScrumMaster” kursus med en af Danmarks bedste undervisere. Kurset afholdes d. 25.-26. November 2015 fra 9:00-17:00.

Læs mere

13.4 mio. kr. til udvikling af systemløsninger i Syddanmark inden for energiområdet

28.10.2015

Green Tech Center har sammen med CLEAN, Erhvervsakademiet Lillebælt, VIA University College, TREFOR, Convia og IDEA Entrepreneurship Centre fået midler af Den Europæiske Regionalfond og Region Syddanmark til at udvikle systemløsninger i energiområdet.

Læs mere

Spændende dansk løsning blev modtaget med åbne arme i New York!

21.10.2015

Den danske virksomhed Komfort Klima har udviklet en helt unik energibesparende løsning, som sikrer den bedste indendørs luftkvalitet. En løsning med et utroligt stort potentiale blandt andet i New York

Læs mere

Tysk delegation fra klimacenter Wertle besøgte GTC

15.10.2015

Vækst, udvikling og bæredygtighed var nøgleordene da Klimacenter Wertle sammen virksomhederne Enercon og Audi besøgte Green Tech Center den 8. oktober 2015.

Læs mere

Finanseret energieffektivitets projekter i Ukraine

12.10.2015

Deltag i en eksklusiv workshop torsdag d. 29. oktober fra kl. 9.30 – 15.00 ”Energy Efficiciency projects with financing in Ukraine” og bliv en del af et konsortie, som kan tilbyde en helhedsløsning samt finansiering for potentielle kunder i Ukraine.

Læs mere

Kom til infomøde om enkel og grøn varmeløsning den 21. oktober

21.09.2015

Det skal være mere attraktivt at bo i de mindre landsbysamfund. Et vigtigt indsatsområde er at tilbyde borgere uden adgang til fjernvarme grønnere og billigere opvarmningsalternativer.

Læs mere

Temadag om energieffektivisering 30/9 hos GTC - Tænk, hvis du sparer en million!

20.09.2015

Scanenergi Solutions inviterer i samarbejde med virksomhedsnetværket Green Network til "Temadag om energieffektivisering". Bliv præsenteret for danske og internationale virksomheder, der sparer millioner på energieffektivisering og få svar på, hvordan din virksomhed kan komme i gang eller videre med at energieffektivisere.

Læs mere

Enorm store muligheder for danske løsninger venter i Dubai og Qatar

19.09.2015

Du kan stadig nå at deltage i studieturen til Dubai, den 16-19 nov. og vise dine produkter frem. ”Green is the new black” et citat du ser så snart du ankommer i Dubai lufthavn. Et citat der på mange måder beskriver det store marked for de danske løsningers muligheder i Dubai.

Læs mere

Den amerikanske ambassadør Rufus Gifford på besøg i Green Tech Center

18.09.2015

Green Tech Centers mange iværksætter virksomheder fik torsdag d. 17. september chancen, for at møde den amerikanske ambassadør. Mødet førte deres løsninger tættere til det amerikanske marked.

Læs mere

Solbaseret lysmaste ’Plectre Sun’ opstillet i Green Tech Parken

17.09.2015

For mindre end to uger siden fik Green Tech Parken opstillet en ny sol baseret lysmast med LED belysning. Produktet hedder Plectre Sun og blev lanceret i 2014 og er en del af den sol baserede lysmaste familie fra danske Alfred Priess A/S.

Læs mere

Brugerinddragelse leverer indsigter til design af fleksibilitetsstyring

16.09.2015

Resultaterne af den første spørgeskemaundersøgelse i projektet ’Håndtering af demand-response kapaciteten fra erhvervsbygninger’ viser tydeligt, at indeklima og komfort er vigtigt for virksomheders trivsel i erhvervsbygninger. Et af formålene med inddragelse af brugerne er derfor også at sikre, at fleksibilitetsydelser tager afsæt i behovet for komfort på arbejdspladsen.

Læs mere

Royal digital buket

15.09.2015

”Min filosofi er: Alt kan lade sig gøre til det modsatte er bevist! Derfor tog jeg med glæde og ære imod udfordringen fra Spinderihallerne om at skabe en smuk buket til Hendes Majestæt Dronningen, sammen med Ana Catarina Cabral”, fortæller Kathja Egebæk. Kathja hjælper blandt andet de andre virksomheder i GTC med deres grafiske arbejde.

Læs mere

Forsker fra Berkeley Universitet præsenterer software platform for intelligente bygninger

14.09.2015

Fredag den 14. august samledes samarbejdspartnere i projektet Coordicy, i Green Tech Center for at diskutere fremtidens software platforme, til styring af intelligente bygninger. Syddansk Universitet havde i forbindelse med projektet, besøg af forskeren Gabe Fierro fra Berkeley Universitet i USA, som præsenterede en open source software platform, til intelligent styring af bygninger.

Læs mere

Green Tech Center åbner dørene for dig - der tænker stort inden for grøn teknologi

13.09.2015

Har du en god ide indenfor grøn teknologi? Mangler du sparring til hvordan du kommer videre? Eller er du måske allerede i gang med at udvikle på ideen, men mangler netværk? Så kan løsningen være her!

Læs mere

Den første type certificeret vertikale vindemølle i verden

12.09.2015

Ny type vindemølle der kan dække 35 – 55 husstandes energiforbrug på et år, blev præsenteret til fyraftensmødet i Green Tech Center.

Læs mere

Enexis fra Holland besøgte GTC

11.09.2015

En hollandsk delegation fra forsyningsselskabet Enexis satte kursen direkte mod Green Tech Center, da de ankom til Danmark den 10. september 2015.

Læs mere

Heldags workshop om datahåndteringsudfordringer

10.09.2015

EnergyLab Nordhavn inviterede til heldagsworkshop om data- og datahåndteringsudfordringer i forbindelse med smart energi løsninger i Green Tech Center.

Læs mere

Besøg fra Shanghai om mulighederne i Kina

09.09.2015

Den kinesiske innovations officer hos Udenrigsministrerets Innovations Centre Denmark i Shanghai, besøgte Green Tech Center den 9. september 2015.

Læs mere

Status på Demand Response projektet

07.09.2015

I løbet af det første halve år af projektets levetid er der sket en masse – brugerne og lejerne har deltaget i den første tilfredshedsmåling, sandsynlighedsscenarier er blevet kortlagt, softwareudvikling er i fuld gang og så har projektet fået opmærksomhed fra både branchemedier og prominente aktører inden for området.

Læs mere

produktudvikling og 3D print

27.08.2015

Onsdag den 26 august blev der afholdt temadag om produktudvikling og 3D print for Green Tech Centers virksomheder.

Læs mere

Med InnoBooster skaber du stor vækst som iværksætter

23.08.2015

InnoBooster giver helt nye muligheder for de ildsjæle, der har idéer, evner og mod til at investere i Danmark. Få din innovationsplan vurderet på en måned og start så med at udvikle virksomheden frem mod vækst. Det er den direkte opfordring fra Innovationsfonden til landets ambitiøse virksomheder, iværksættere og forskere.

Læs mere

Søg Iværksætterpilotordningen inden udgangen af September

20.08.2015

Er du nyuddanet eller tæt på at blive færdig med en videregående uddannelse? Søg Innovationsfondens Iværksætterpilotordninger senest den 30. september 2015 og få en hjælpende hånd til at realisere dine iværksætterdrømme.

Læs mere

Fyraftensmøde i Green Tech Centers Energilaug

11.08.2015

Husk at tilmelde dig til Green Tech Centers møde i Energilauget. Denne gang handler det om en spændende ny type vindmølle som kan stilles op hos virksomheder uden lokalplanændringer eller VVM redegørelse. I kan stadig nå at tilmelde jer inden kl. 12 den 12. august.

Læs mere

Ønsker du at eksportere til Dubai

09.08.2015

Green Tech Center har, via medlemskab af Resilience Lab Denmark, indgået samarbejde med Act NOW som bl.a. har fokus på Dubai. I den forbindelse holder vi et Round Table møde i Green Tech Center den 31. august kl. 8 – 10, hvor du kan høre om de opgaver, der vil være mulighed for at byde ind på i Dubai. Dubai er igang med at bygge en ny bydel i forbindelse med afholdelsen af EXPO 2020. Og vi ser naturligvis gerne, at dansk grøn teknologi får en plads i den nye bydel.

Læs mere

Møde med Danish Cleantech Hub fra New York i GTC

07.08.2015

Green Tech Centeret fik fredags besøg af Frida Ferdinand og Klaus Lehn Christensen fra Danish Cleantech Hub i New York. Kun få dage efter Obama har lanceret sin klimaplan. Under besøget fra New York fik vores virksomheder i løbet af dagen en række individuelle møder om deres muligheder på det amerikanske marked, det fremtidige samarbejde og brugen af faciliteterne i New York.

Læs mere

EmaZys i Go' morgen Danmark

05.08.2015

Den storstilede nyhed om den annoncerede klimaplan fra USA, for få dage siden, har vakt stor interesse hos vores 25 grønne virksomheder i Green Tech Center.

Læs mere

Ny medarbejder i huset

03.08.2015

Vi byder velkommen til Ranuka Rajendram vores kommunikations og web medarbejder i Green Tech Center.

Læs mere

Nyt dansk projekt skal afhjælpe overbelastning af elnettet i fremtiden

09.06.2015

Nu demonstrerer et nyt projekt, hvordan almindelige kontorbygninger at bidrage med fleksibilitet for at sikre den nødvendige stabilitet.

Læs mere

"Alt kan lade sig gøre"

03.03.2015

Kvinden bag Grafix Disajn, som flyttede ind i Green Tech Center januar 2015, har et særligt blik for muligheder

Læs mere

Specialist i grøn omstilling

02.03.2015

NY VIRKSOMHED i GTC undersøger bl.a., hvad der bremser elbilers vej ind i kommunale vognparker

Læs mere

Nyt internationalt grønt universitet

02.03.2015

Energy and Climate Academy har fået hovedsæde i Green Tech Center

Læs mere

Energividen betaler sig

05.02.2015

I samarbejde med lokale uddannelsesinstitutioner udbyder Green Tech Center kurser i energieffektivisering for alle niveauer i virksomheden

Læs mere

Få pladser tilbage

05.02.2015

Fællestur til afrikansk energimesse skal åbne det afrikanske marked for danske energivirksomheder

Læs mere

Amerikansk inspiration skal ruste Vejle

05.02.2015

Vejle Kommune inviterer til resiliencekonference, "The Future Belongs to the Cities", på Munkebjerg Hotel 5. marts

Læs mere

Nyt skabende netværk søger deltagere

05.02.2015

Scrummaster.dk indbyder til webinarer om projektstyring

Læs mere

En ny pose penge til bobleprojekter

05.02.2015

Mulighed for tilskud til rådgivning

Læs mere

Ny skala for vækst

05.02.2015

Green Tech virksomheder kan søge om gratis intensiv hjælpepakke til forrentningsudvikling

Læs mere

Boliger skal energieffektiviseres for 15,5 mio. kr

04.02.2015

EU sætter 15,5 mio. kr. på højkant i ProjectZero

Læs mere

SDE-kursus hos GTC

04.02.2015

Energioptimering går op i en højere enhed med den daglige drift. Kursus for ejendomsteknikere

Læs mere

Innovativt energikursus

04.02.2015

Idea lægger fra land med ambitiøst kursusforløb i Green Tech Center

Læs mere

Bustur til Husum

04.02.2015

Green Tech Center inviterer virksomheder med på international energimesse i Tyskland til foråret

Læs mere

Een gang prisvinder...

12.01.2015

Endnu engang får SolarElements lov at spille med de æstetiske muskler

Læs mere

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE