Print siden
26.06.2017

Crowdfunding på programmet

Crowdfunding er en genial måde at skaffe kapital på - og nu kan du blive meget klogere på, hvad DU kan bruge crowdfunding til

Efter sommerferien har vi i Green Tech Center ikke færre end tre forskellige arrangementer om crowdfunding på programmet.

 

Så snart programmet er på plads, kan du finde det hele i kalenderen, men sæt allerede nu kryds i kalenderen:

 

24. august kl. 8.30-11.00: Donations- og reward crowdfunding: Kapital til opstartsvirksomheder samt små og mellemstore virksomheder. 

 

31. august kl. 8.30-12.00: Låne crowdfunding/crowd lend: Lånekapital til opstartsvirksomheder samt små og mellemstore virksomheder - kapitalformidling på en ny måde.

 

7. september kl. 8.30-12.00: Investerings-crowdfunding - selskabskapital: Selskabskapital til opstartsvirksomheder samt små og mellemstore virksomheder - kapitalformidling på den ny måde.

 

Sæt kryds i kalenderen, og glæd dig allerede nu til at blive meget klogere på crowdfunding og på, hvordan du kan skaffe kapital til din virksomhed.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE