Print siden
24.01.2017

Skal du være en del af GTC Økosystem?

Fra Energilaug til Energy Lab til Økosystem...

GTC Energy Lab => GTC Økosystem

 

Siden vi oprettede Energilauget, har Green Tech Center været igennem en rivende udvikling og blevet mere skarpe på, hvad et fyrtårn – et økosystem som Green Tech Center sammen med alle medlemmer kan bibringe hinanden.

 

Vores fokus er på at fremme innovation, demonstration og kommercialisering af energieffektivisering, vedvarende energiløsninger indenfor energiproduktion, -forbrug og -lagring samt energistyring af el, varme, køl, data og brint. Samtidig ønsker vi at støtte danske grønne virksomheder, specielt iværksættere og små og mellemstore virksomheder, i deres vækst, jobskabelse og eksport.

 

Skal dette lykkes, er det vigtigt med et stærkt økosystem. Det økosystem er vi i øjeblikket ved at udbygge, og i den forbindelse søger vi virksomheder til vores GTC Energy Lab.

 

Derfor holder vi et informationsmøde den 16. marts, hvor vi glæder os til at fortælle dig meget mere om GTC Energy Lab og de andre spændende tiltag her i Green Tech Center – se kalenderen lige her, hvor du også kan tilmelde dig.

  

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Dorthe Bramsen Clausen på dbc@greentechcenter.dk eller mobil 23325549 hvis der er spørgsmål til GTC Energy Lab.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE