Print siden
28.04.2017

Hvad vil du være, når du bliver stor?

Mere end 50 gymnasieelever fik i dag mulighed for at komme lidt tættere på, hvad det - blandt andet - vil sige at være ingeniør

Rambøll og Via University College var værter, og Green Tech Center lagde lokaler til, da mere end 50 gymnasieelever fra gymnasier i Tørring, Vejle og Horsens brugte fredag formiddag på at høre meget mere om de mange spændende muligheder, der kan ligge i et job, hvis man vælger en uddannelse som ingeniør.

 

Først blev de unge mennesker introduceret til de forskellige områder, man arbejder med hos Rambøll - transport/vej, byggeri, miljø og vand - hvorefter studerende fra Via University College fortalte om deres dagligdag som ingeniørstuderende.

 

Derefter blev gymnasieleverne i mindre grupper og via seks forskellige workshops introduceret til nogle af de mulige problemstillinger, man som ingeniør kan være med til at finde løsninger på, fx Klimasikring af en bydel, Løs et trafikproblem og Er vores drikkevand truet.

 

Håbet er, at man med sådan en dag kan få endnu flere af de naturvidenskabelige gymnasieelever til at fortsætte deres uddannelse på ingeniørstudiet.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE