Print siden
22.02.2017

Mentorer og penge haves - vækstvirksomheder søges!

Den nystiftede nonprofit-forening ’Invester i Trekantområdet’ står klar med en lang række mentorer og investorer, der er villige til at investere deres kræfter og penge i vækstvirksomheder i Trekantområdet.

- Vi har allerede indgået aftale med over 11 investorer og 15 mentorer, der alle er villige til at investere både penge og kræfter i vækstvirksomhederne og bidrage til deres videre udvikling, fortæller Jørgen Andersen, adm. direktør hos Green Tech Center, der som et af de regionale fyrtårne i Trekantområdet er med til at identificere de potentielle vækstvirksomheder, der kan få hjælp af Invester i Trekantområdet.

 

Interesserede vækstvirksomheder søges

Nu efterlyser foreningen så interesserede vækstvirksomheder i Trekantområdet, der har brug for mentorer og/eller investorer til den fortsatte vækst. Det kan typisk være virksomheder, der har eksisteret nogle år, og som har brug for støtte for at kunne realisere deres potentiale. Invester i Trekantområdet henvender sig meget bredt, og virksomhederne kan både være iværksættere, SMV’er og virksomheder, der står overfor et generationsskifte.

 

Mentorforløbet er første skridt

Et mentorforløb er første skridt på vejen mod investorernes penge. I et mentorforløb afdækker virksomhedens ledelse i samarbejde med mentoren virksomhedens vækstpotentiale og beskriver herefter strategi og handlingsplan i en forretningsplan og en investor-case.

 

Fælles for de mere end 15 professionelle erhvervsfolk med forskellig baggrund, der har valgt at være med i Invester i Trekantområdets mentorgruppe er, at de alle har haft et toplederansvar og har været med til at skabe bemærkelsesværdige resultater. Og den erfaring ønsker de nu at bruge på at hjælpe andre virksomheder.

 

Solid opbakning

Konceptet til Invester i Trekantområdet blev præsenteret på et møde i december 2016 på Munkebjerg Hotel i Vejle, hvor ca. 70 erhvervsledere var mødt op. Idégrundlaget til foreningen blev særdeles positivt modtaget af de fremmødte, og for en måneds tid siden holdt man den stiftende generalforsamling.

 

Invester i Trekantområdet har på nuværende tidspunkt indgået partneraftaler med Nordea, Nykredit, PwC. Skov Advokater, Kielbjerg Advokater, Middelfart Sparekasse, Beierholm, Codex Advokater, SparNord Bank samt EY.

 

Du kan læse meget mere om Invester i Trekantområdet her - hvor du også finder ansøgningsskemaet til at søge foreningen om støtte. 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE