Print siden
27.08.2017

Resilience House er nu officielt åbnet

Fredag var en både lærerig, inspirerende og festlig eftermiddag i Green Tech Center - og Resilience House er nu officielt åbnet

Statsminister Lars Løkke Rasmussen klippede snoren til en mere resilient fremtid, og i timerne inden var Green Tech Center vært ved rundvisninger, netværk og spændende workshops, hvor en lang række eksperter delte ud af deres viden om grøn energi og teknologi (slides fra workshoppene vil snart være at finde på hjemmesiden under 'Afholdte events'). 

 

Det er knap et år siden, vi tog første spadestik til Resilience House, og de første virksomheder flyttede allerede lige før sommerferien ind i huset. Meget snart vil huset – på alle måder – komme til summe af energi, når de første workshops, konferencer og undervisningen i Resiliency Academy starter op.

 

Ved åbningen i fredags fik vi en første forsmag på, hvordan huset vil blive brugt.

 

 

En eftermiddag der bød på lidt af det hele

 

Inden Statsminister Lars Løkke Rasmussen klippede snoren til Resilience House, bød eftermiddagen på netværk, ny viden og rundvisninger, og efter den officielle åbning med taler var der musik og forfriskninger nedenfor den spanske trappe, der pryder sydsiden af Resilience House.

 

  Taler RH

     RH Netværk

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE