Print siden
24.01.2017

Smart Energy 2 Market klar med første systemløsning

Vent2U, som har kontor i Green Tech Center, blev den første systemløsning, som Smart Energy 2 Market fik udklækket

Lillian Katrine Kofod fra Klima Komfort har i mange år arbejdet med ventilation og for et par år siden udviklede hun det revolutionerende nye ventilationssystem, Vent2U.

 

Der er dog lang vej fra opfindelsen af et nyt system eller produkt, til at man er ude i markedet, og Lillan tog derfor kontakt til Smart Energy 2 Market-projektet, for at høre om de ville hjælpe hende med at få organiseret og struktureret forretningsplanen om en systemløsning, der kunne få Vent2U ud og sælge på markedet. 

 

Gennem ni måneder har Smart Energy 2 Market stillet både sin teknikergruppe og forretningsudviklere til rådighed for Lillian - og forløbet blev afsluttet med, at konsortieaftalen for Vent2U blev underskrevet den 19. december 2016.

 

Smart Energy 2 Markets hjælp og sparring stoppede ved underskrivelse af konsortieaftalen, og herefter er det alene Vent2U og virksomhederne bag Vent2U, der skal få ventilationsløsningen ud på markedet.

 

Du kan læse meget mere om Vent2U og Smart Energy 2 Market-forløbet her.

 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE