Print siden
24.03.2017

Netværksmøde om vand og spildevand

Knap 50 personer brugte torsdag eftermiddag i Green Tech Center, hvor de netværkede om løsninger til fremtidens udfordringer i forhold til vand og spildevand

Teknik & Miljø og Vejle Erhvervsudvikling havde inviteret, og Green Tech Center lagde hus til, da knap 50 personer brugte torsdag eftermiddag på et netværksmøde om udvikling af fremtidens løsninger indenfor håndtering af regn- og spildevand. 

 

Borgmester Jens Ejner Christensen bød velkommen, Michael Schultz fra Vejle Spildevand fortalte om Vejle Kommunes fremtidsvisioner på området, og endelig præsenterede direktør Jens Krogh fra KD Maskinfabrik, hvordan de i et konsortium har været med til at udvikle nye løsninger til håndtering af spildevand.

 

Jørgen Andersen fortalte om de muligheder, Green Tech Center har for at hjælpe virksomheder med udvikling og kommercialisering af nye teknologiske løsninger, og Jeannette Kristensen fortalte om Vejle Erhvervsudviklings arbejde for at hjælpe kommunens mindre virksomheder og iværksættere.

 

Men det bedste ved eftermiddagen var dog uden tvivl det store netværksengagement, som deltagerne lagde for dagen. 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE