Print siden
02.11.2017

En morgen i vækstens tegn

Vækstfonden startede dagen i Green Tech Center med et morgenmøde, der var rigtig godt besøgt. Spørgelysten var stor blandt de 50 fremmødte, og der blev spurgt interesseret ind til låneloft, kaution, medfinansiering, risikovillighed, renter m.m.

Henrik Holst Elstrøm og Pernille Puck – begge fra Vækstfonden – gav et indblik i mulighederne for både etablerede og nystartede virksomheder med behov for tålmodig kapital og de løsninger Vækstfonden tilbyder.

 

Anders Freund, CEO og indehaver af Moss Copenhagen, var på podiet med sin og virksomhedens rejse og positive oplevelse med samarbejdet med Vækstfonden gennem en særdeles stormomsust periode i Moss Copenhagens historie.

 

Vækstfonden tilbød afslutningsvis speed-dating for de virksomheder, der gerne ville have taletid med en rådgiver. Bordene var rigtig godt besøgt og vi håber, de om end korte møder, har dannet grundlag for nye samarbejder – og åbnet døre for vækst. 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE