Print siden
14.09.2017

Velkommen til Excellerator – en ny virksomhed i Green Tech Center

Mød Flemming Stig Hansen – moderne forretningsudvikling med fokus på salg og produktportefølje

I en tid hvor levetiden på både produkter og virksomheder bliver kortere, tilbyder Excellerator og Flemming Stig Hansen at hjælpe europæiske virksomheder indenfor energisektoren med at skabe værdi gennem optimering af salgsprocesser og produktportefølje.

 

Excellerator hjælper virksomheder med at træffe de rigtige kommercielle valg med henblik på at sikre vækst og øget indtjening. Begreberne ExploreDevelopExecute danner grundlag for en proces, som er hurtig, relativ simpel og ikke mindst implementerbar. Det sikrer dybe og robuste løsninger, som hurtigt giver afkast.   

 

Er målet at komme ind på nye markeder, er der også hjælp at hente. Excellerator har stor erfaring fra internationalt strategisk salg og spænder vidt. Især det dybe kendskab til markeder som Kina, Rusland, Tyskland, Central- og Østeuropa sikrer en professionel partner, når nye eksportmarkeder skal erobres.

 

”I vores verden skal strategier have liv og implementeres i organisationen og ikke bare ende i et ringbind i et bestyrelseslokale. Jeg mener, at alle virksomheder er unikke, og rejsen tager derfor udgangspunkt i, hvor virksomheden er. Altså udvikling fra den eksisterende kerne. Vi skaber værdi i området mellem strategisk og taktisk niveau og tror på ’excellence’ og ’acceleration’ på samme tid. Derfra udspringer navnet Excellerator”, fortæller en engageret Flemming Stig Hansen, som har en fortid som salgs- og produktdirektør senest i Danfoss.

 

”Kig endelig ind, nede hos mig og fortæl om dine udfordringer – så giver jeg en kop kaffe. Jeg bor i Resilience House mellem Rom, London og Paris”, siger Flemming med et smil.

 

Vi glæder os til at følge Excellerator og byder Flemming velkommen i Green Tech Center.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE