Nyhedsarkiv 2018

Har I en idé til, hvordan jeres forretning eller produktion kan tilpasses i en mere bæredygtig retning?

12.11.2018

Så er der netop nu mulighed for at blive en del af projektet C-Voucher og få den nødvendige støtte til at implementere cirkulære forretningsmodeller i din virksomhed.

Læs mere

Søger I tilskud til konsulent og implementering af en cirkulær forretningsmodel?

12.11.2018

Så kig med her - for der er n åben for ansøgninger til det danske projekt Cirkulære Forretningsmodeller, som retter sig bredt mod danske virksomheder, der vil i gang med at arbejde med cirkulær økonomi.

Læs mere

Sydkorea besøger P4G Summit 2018 og Green Tech Center

23.10.2018

Green Tech Center og Vejle Kommune danner rammen for den Sydkoreanske præsident Moons erhvervsdelegation, hvor vi støtter de politiske intentioner og i disse dage faciliterer et grønt teknologi- og videnssamarbejde på virksomhedsniveau

Læs mere

Elektroteknisk Forening kom forbi

17.09.2018

En flok engagerede og intresserede medlemmer af Elektroteknisk Forening valgte at slå vejen forbi Green Tech Center på foreningens septembermøde.

Læs mere

Så blev vi meget klogere på machine leaning og AI

07.09.2018

Gårsdagens fyraftensmøde i Green Tech Center var godt besøgt

Læs mere

West Soft Development A/S bliver til Uptime Development A/S

27.08.2018

Nyt navn. Samme mennesker. Samme kvalitet.

Læs mere

Finansministeren kiggede forbi

14.08.2018

Hvordan kan det offentlige og private arbejde endnu bedre sammen for øget innovation og vækst i Danmark?

Læs mere

Praktik- og projektdag på Det Tekniske Fakultet, SDU d. 30. oktober

08.08.2018

Det Tekniske Fakultet, SDU, inviterer til praktik- og projektdag tirsdag d. 30. oktober fra kl. 12 – 15.30 i Odense, hvor virksomheder kan møde de studerende.

Læs mere

Tak for jeres besvarelser

07.08.2018

Før sommerferien udsendte vi en medlemsundersøgelse, og vi vil gerne sige tak til alle jer, der besvarede spørgeskemaet.

Læs mere

Frisk luft bidrager til høj livskvalitet

06.08.2018

Lillian Kofod fra Vent2U, som har til huse her i Resilience House, har skrevet en spændende artikel, der forklarer hvordan frisk luft bidrager til en høj livskvalitet hos os, og hvorfor det er vigtigt, at vi stiller krav til kvaliteten af den luft, vi indånder indenfor, når vi er på arbejde eller i skole.

Læs mere

Sæt kryds i kalenderen til Fyraftensmøde i september om ”Machine Learning i øjenhøjde”

08.06.2018

Torsdag d. 6. september afholder Green Tech Center et spændende fyraftensmøde, hvor Frederik Winstrup Johansen fra Digital Innovation, Insero, kommer og fortæller os om artificial intelligence (AI) og machine learning (ML).

Læs mere

Tag med Clean til TechBBQ

08.06.2018

Green Tech Centers partner CLEAN har indgået et samarbejde med TechBBQ, der er DK’s førende tech- og startup event, der finder sted 24-25. september i Øksnehallen i KBH.

Læs mere

Søger du investorer, så du kan skalere din virksomhed?

08.06.2018

Så har du nu muligheden for at få en hjælpende hånd, da Green Tech Center kan hjælpe dig med at komme i betragtning, når Invester i Trekantområdet har Investor Day tirsdag den 4. september.

Læs mere

Kom og hør hvordan du søger midler hos Innovationsfonden, EUDP og ELFORSK

07.06.2018

Onsdag d. 20. juni inviterer de danske energiforskningsprogrammer EUDP, Innovationsfonden og ELFORSK til gratis netværksmøde, hvor du kan høre om muligheden for at søge midler til din grønne projektidé.

Læs mere

Fremtidens byløsninger, klimaudfordringer og Big Data blev livligt debatteret under Resilience Konference

06.06.2018

Torsdag d. 31. maj afholdt Green Tech Center i samarbejde med blandt andre Insero og Vejle Kommune Resilience Konference med fokus på fremtidens modstandsdygtige byløsninger. Her leverede Connie Hedegaard, Preben Mejer og et skarpt hold bestående af nogle landets dygtigste eksperter på feltet det ene guldkorn efter det andet.

Læs mere

Unikt tilbud fra SDU til virksomheder

05.06.2018

SDU i Sønderborg byder ind med et unikt tilbud til virksomheder, der ønsker forsknings- og udviklingssamarbejde omkring effektelektronik og materialekarakterisering.

Læs mere

Resilience House i Vejle vinder europæisk bæredygtighedspris

17.05.2018

Resilience House i Vejle har sammen med Vejle Kommune og det Insero-ejede energiserviceselskab Best Green netop vundet prisen ’DecarbBuilding’, som uddeles af den europæiske varmepumpe association (European Heat Pump Association). En pris der anerkender de mest bæredygtige bygninger i Europa med en drift baseret på varmepumper.

Læs mere

Gå ikke glip af årets konference om fremtidens resiliente løsninger

25.04.2018

Har du interesse i resiliente og bæredygtige løsninger, og vil du gerne vide, hvad der rører sig indenfor feltet, så må du ikke gå glip af årets konference. Torsdag d. 31. maj afholder vi Resilience Konference i Green Tech Center, hvor der sættes fokus på fremtidens by og energiforsyning.

Læs mere

Har du svaret på vores medlemsundersøgelse?

25.04.2018

Vi arbejder løbende på at udvikle Green Tech Center, så vi kan hjælpe virksomhederne i vores netværk bedst muligt. For at vi kan gøre det, er vi nødt til vide, hvad I har brug for. Derfor har vi lavet en medlemsundersøgelse, der f.eks. spørger om, hvorvidt I har lyst til at få hjælp til at starte et samarbejde med en vidensinstitution som SDU eller andre virksomheder.

Læs mere

Green Tech Center og Syddansk Universitet styrker samarbejdet med etablering af en ”vidensbro”

04.04.2018

Et stærkt ønske om at styrke samarbejdet mellem Syddansk Universitet og områdets virksomheder til gavn for både de enkelte virksomheder og universitetets forskning har fået Green Tech Center og SDU til at indgå et nyt samarbejde om at skabe en ”vidensbro”.

Læs mere

Nye ansigter i Green Tech Center

26.02.2018

Det går godt i GTC, og vi har derfor valgt at styrke holdet med endnu to kapaciteter.

Læs mere

Velkommen til Dansk Industri

15.01.2018

I disse dage rumsteres der på gangene i Green Tech House.

Læs mere

SolarElements sikrer energi til sundhedscentre i Afrika

05.01.2018

SolarElements er mest kendt for at levere større professionelle solcelleanlæg, primært på nybyggerier i hele Danmark. Men Vejle-firmaet med base i Green Tech Center leverer Solcellesystemer til meget andet. I slutningen af 2017 har firmaet således leveret komplette individuelle off-grid anlæg til flere sundhedscentre i Kemema-provinsen i Sierra Leone.

Læs mere

Trustmaker er i gavehumør

02.01.2018

Trustmaker, måske bedre kendt som NoSunset eller SignIt med base i Green Tech House, har valgt at give alle lejere i Dandy Business Park en gave.

Læs mere

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE