Print siden
23.10.2018

Sydkorea besøger P4G Summit 2018 og Green Tech Center

Green Tech Center og Vejle Kommune danner rammen for den Sydkoreanske præsident Moons erhvervsdelegation, hvor vi støtter de politiske intentioner og i disse dage faciliterer et grønt teknologi- og videnssamarbejde på virksomhedsniveau

I denne weekend var København vært for Partnership for Green Growth and Global Goals, også kendt som P4G-topmødet, hvor stats- og virksomhedsledere fra hele verden var inviteret til Danmark for at fremme konkrete løsninger på FN’s verdensmål.

 

”Vi er nødt til at accelerere konkrete løsninger, der kan blive skaleret og kopieret over hele verden. Det er lige præcis dét, P4G-topmødet vil gøre,” sagde Lars Løkke Rasmussen som optakt til topmødet.

 

I den forbindelse danner Green Tech Center og Vejle Kommune rammen for den Sydkoreanske præsident Moons erhvervsdelegation, hvor vi støtter de politiske intentioner og i disse dage faciliterer et grønt teknologi- og videnssamarbejde på virksomhedsniveau.

 

Teknologi og innovation finder hinanden på tværs af kontinenter

Det officielle program i Green Tech Center startede i går hvor den 50-mand store erhvervsdelegation fra Sydkorea, blev budt velkommen til Danish Korean Investor Summit i Vejle. På talerstolen var blandt andre Christoffer Melson, formand for Teknik og Miljø i Vejle Kommune, Finn Mortensen, direktør i State of Green, Jørgen Andersen, CEO i Green Tech Center, Sejong Kim, Generalsekretær i ASEIC og Dr. Kim fra Chungnam Center for Creative Economy and Innovation.

 

De koreanske iværksættere mødte ind allerede søndag, hvor dagen blev brugt på at gennemgå og øve sig i, hvad det vil sige at pitche en ide for en investor. Koreanerne er meget stærke på det tekniske, og sugede ivrigt viden og gode råd til sig. Det fik de stor glæde af til gårsdagens arrangement hvor tech-iværksætterne pitchede for danske investorer i Advice House, alt imens der var møder og workshops i både Green Tech House og Resilience House. Prisen for bedste pitch og mest banebrydende produkt gik til iværksættervirksomheden Arun, der præsenterede en unik microfilterløsning til vandrensning. Et produkt, der rammer lige ned i den grønne dagsorden.

 

Eftermiddagen blev brugt flittigt til netværk mellem koreanske og danske iværksættere, virksomheder og investorer. Det er en fornøjelse, når chancer og muligheder bliver grebet. Se konkrete eksempler i linket fra Mikropol herunder.

 

I dag tirsdag har delegationen været på besøg i Food Innovation House, hørt indlæg fra Best Green om den unikke varmepumpeløsning i Green Tech Center og resten af dagen byder på besøg i blandt andet Fjordenhus og Kongernes Jelling.

 

Vi glæder os over at være valgt som destination for præsident Moons erhvervsdelegation. Dette er netop et konkret initiativ, som viser, hvordan private virksomheder, offentlige institutioner og forskere på tværs af kontinenter går sammen om at finde løsninger på verdens klimaudfordringer.

 

Vidste du i øvrigt at

– den sydkoreanske støtte til Start-Up's er verdens højeste per capita

– den Sydkoreanske regering har afsat 9 mia USD i venture kapital til StartUps

– Sydkorea topper listen over verdens mest innovative lande

 

Se hvad pressen skrev:

http://www.mikropol.dk/nyheder/koreanske-tech-startups-i-pitch-battle-foran-lokale-investorer/

 

https://vafo.dk/erhverv/Koreanere-vil-saelge-insektfarme-og-kaeledyrs-kameraer-i-Vejle/artikel/570096

 

https://vafo.dk/erhverv/Koreanere-paa-virksomheds-dating-i-Vejle-soeger-samarbejde-med-lokale-ivaerksaettere/artikel/569300

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE