Print siden
14.08.2018

Finansministeren kiggede forbi

Hvordan kan det offentlige og private arbejde endnu bedre sammen for øget innovation og vækst i Danmark?

Dette var omdrejningspunktet da Finansminister Kristian Jensen kiggede forbi Green Tech Center til en rundvisning og et frokostmøde i går. Omkring bordet sad, ud over Kristian Jensen, Kim Søgård - CEO i INSERO og bestyrelsesformand i Green Tech Center, Steen Bagger-Sørensen - Bestyrelsesformand i Bagger-Sørensen Invest, Dorthe Bramsen Clausen - COO i Green Tech Center samt Jørgen Andersen - CEO i Green Tech Center.

 

Besøget startede med en rundvisning i blandt andet Green Tech Centers start up afdeling, som drives i fællesskab med Vejle Kommune, samt en introduktion til Green Tech Centers test- og demonstrationsfaciliteter hvor virksomhederne i tæt samarbejde med forskningsinstitutioner udvikler, demonstrerer og kommercialiserer grønne løsninger. 

 

Mødet fandt sted i Dandy Business Park i Vejle Nord, hvor ministeren fik en præsentation af de seks huse som samlet rummer over 100 virksomheder med 800 vidensmedarbejdere indenfor rådgivning, grøn teknologi og fødevarer.

 

På mødet blev diskuteret hvordan det offentlige og private i fremtiden kan samarbejde endnu bedre for at bringe innovation og vækst til danske SMV-virksomheder indenfor energi/miljø, fødevare og digital. Og sidst, men ikke mindst, hvordan private familier og fondes engagement kan spille bedre sammen med den nationale dagsorden.

 

Besøget blev rundet af med et fælles løfte om at holde kontakten.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE