Print siden
07.09.2018

Så blev vi meget klogere på machine leaning og AI

Gårsdagens fyraftensmøde i Green Tech Center var godt besøgt

Over 40 lyttede med da Jacob Malte Jensen fra Insero introducerede os til Machine Learning og de muligheder og udfordringer teknologierne bringer med sig. Om mønstre i data, om at kunne beskrive et problem, om måger og dyr uden horn (ja, man skulle nok ha’ været der).

 

Jacob blev efterfulgt af Nazer Hussain Mehrali fra VMA Nordic, der førte os videre ind i en verden af virtual, mixed og augmentet reality. Her tog vi en guided tour i en lejebil, valgte nyt armbåndsur, sommerferie og en guided turisttur. De to foredragsholdere blev mødt af et spørgelystent publikum, der blandt andet ville have flere eksempler, kende forskellen til deap learning og var friske på at diskutere, om ’al den kiggen ned på en skærm’ nu også er så fantastisk.

 

Fyraftensmødet blev afsluttet med sandwich og netværkspleje og snakken gik på kryds og tværs, visitkort blev udvekslet og eftermiddagens arrangement må betragtes som en succes. Kom og vær med til det næste fyraftensmøde den 25. oktober, hvor Realdania og Rambøll er på scenen over temaet bæredygtigt byggeri.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE