Print siden
25.04.2018

Har du svaret på vores medlemsundersøgelse?

Vi arbejder løbende på at udvikle Green Tech Center, så vi kan hjælpe virksomhederne i vores netværk bedst muligt. For at vi kan gøre det, er vi nødt til vide, hvad I har brug for. Derfor har vi lavet en medlemsundersøgelse, der f.eks. spørger om, hvorvidt I har lyst til at få hjælp til at starte et samarbejde med en vidensinstitution som SDU eller andre virksomheder.

Vi udsendte medlemdsundersøgelsen d. 18. april en medlemsundersøgelse, og vi har allerede modtaget en del svar, men vi vil meget gerne have flere. Jeres svar er nemlig afgørende for, at vi kan udvikle Green Tech Center i den rette retning - den retning, der understøtter jeres forretning bedst muligt.

 

Det tager ikke mange minutter at udfylde medlemsundersøgelsen, og vi får vigtige informationer, der gør os i stand til at hjælpe jer bedst muligt. I spørgeskemaet spørger vi blandt andet, om I er interesserede i at samarbejde med vidensinstitutioner eller andre virksomheder – og alt efter hvad I svarer, så kan vi forsøge at finde lige det, I har brug for.

 

Du kommer direkte til spørgeskemaet med et klik her

 

På forhånd tak for at du vil bruge et par minutter på at besvare spørgeskemaet.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE