Print siden
27.02.2018

Nye ansigter i Green Tech Center

Det går godt i GTC, og vi har derfor valgt at styrke holdet med endnu to kapaciteter.

Fra 1. februar er Christian Preuthun Pedersen ansat i Green Tech Center som forretningsudvikler. Christian deler sin tid mellem Green Tech Center og VIA University College, forskningscenter for Virksomheders Globalisering. Christian er uddannet økonom. Han har opbygget sin erfaring, dels i de virksomheder hvori han har arbejdet med forretningsudvikling, dels gennem ansættelsen hos VIA og ikke mindst gennem hvervet som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i flere virksomheder.

 

For at sikre at vi får fortalt endnu flere succeshistorier i GTC, har vi den 1. februar også budt velkommen til Pernille H. Wind-Johannesen. Hun deler sin tid mellem os og sin egen kommunikationsvirksomhed. Pernille har seks års erfaring – både internationalt og nationalt – senest fra en stilling hos work-live-stay i GTC. Pernille er uddannet cand.ling.merc, engelsk, i International markedskommunikation og PR. Vi glæder os til at kunne trække på hendes viden og veludstyrede kommunikationsværktøjskasse.

 

Hjertelig velkommen i GTC.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE