Danmarks bedste bæredygtighedshub.  

Tag din virksomhed med på en inspirerende rejse imod mere bæredygtighed. Kom med i vores grønne forretningsfællesskab og få muligheden for at opbygge meningsfulde relationer med andre drevet af samme vision som dig.

Innovation Hub SUSTAIN er et fælles arbejdsrum dedikeret til at fremme innovation, bæredygtig tænkning og vækst. Her mødes mennesker med målet om at samarbejde, drive positiv forandring og folde bæredygtigheden ud. Du bliver en del af et fællesskab af grønne virksomheder, der vil videre.

  • Stort og stærkt netværk
  • Vækstprogrammer
  • Iværksætterhubs
  • Tværfaglige projekter
  • Videnssamarbejder med bl.a. SDU, VIA, UCL, CLEAN
  • Kapital- og mentornetværk

Vi tror på, at styrken i vores fællesskab ligger i samarbejdet mellem folk, der drives af det samme formål. Derfor prioriterer vi at skabe et rum for udveksling af ideer, samarbejde om projekter og nye muligheder for vækst og udvikling. 

Et fælles arbejdsrum dedikeret til bæredygtig tænkning.

Med vores stærke partnere og de mange mennesker, der gæster os årligt, byder vi på muligheden for at opbygge et værdifuldt netværk og samarbejde med aktører inden for grøn teknologi og -omstilling. Heriblandt virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer og myndigheder. Du får plads i et dynamisk fællesskab af ligesindede, der ligesom dig stræber efter at styrke den bæredygtige dagsorden i fremtiden og i dag.

Kontakt

Morten Kjeldgaard

COO, Innovation Hub SUSTAIN

mkj@baggersorensen.com

+45 4020 7676

ALL INCLUSIVE

Vi hylder det hele menneske.

En vigtig forudsætning for virksomheders vækst er medarbejdernes trivsel. Derfor tilbyder vi All Inclusive, det gør det nemmere at være i en travl hverdag. Mad, massage, motion og meget mere.

Skal vi lege?

Uanset om du er en startup, der ønsker at få fart på din virksomhed, eller en veletableret virksomhed på udkig efter vækstmuligheder, har vi den ideelle pakke til dig.

Vil du leje?

Vi ønsker en bred vifte af iværksættere, små og mellemstore virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, så vi skaber den optimale synergi. Kom med i fællesskabet.

Vi åbner op og inviterer ind.

21. maj 2024 kl. 09:00

Delegationstur til IoT Solutions World Congress, Barcelona

IoT Solutions World Congress (IOTSWC) er et af de førende event i Europa om IoT og digitale teknologier i en bæredygtig og nyskabende kontekst – og du er inviteret med!

11. juni 2024 kl. 10:00

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

16. maj 2024 kl. 09:00

Turbo Plant – Plantebaseret udviklingsnetværk

På dette netværksmøde sætter vi fokus på viden og værktøjer til at udvikle smagen i plantebaserede og planterige fødevarer.

Vi når længere sammen end hver for sig.

CGJ Energy gør den grønne omstilling til virkelighed

Midt i DANDY Business Parks innovative miljø i Green Tech Center finder du rådgivningsfirmaet CGJ Energy, som er pionerer inden for den grønne omstilling. Med mere end tre årtiers erfaring med at udvikle energisystemer tilbyder de virksomheder – med særligt fokus på landbrug – assistance til at skabe fremtidens energilandskab.

Vi går efter guldet!

Hos DANDY Business Park er vi ikke blege for at sætte vores ambitioner højt, især når det gælder bæredygtighed. Det er med stor spænding, at vi i 2024 tager skridtet videre på vores grønne rejse: Vi går efter guldet!

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges

Projektkoordinator med grønne ambitioner og fødevarefokus søges til barselsvikariat

Grib fremtiden: Mød din næste akademiske stjerne på Job-Match messen

I en tid, hvor den rette talentmasse er afgørende for virksomheders innovation og vækst, præsenterer DANDY Business Park i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, SDUx, samt Vejle Kommune og Odense Kommune, en unik mulighed for at forstærke dit team med frisk akademisk kraft.