Partnere

En række strategiske triple helix samarbejdspartnere står bag Green Tech Center.

INSERO, Lysholt Erhverv og CASA er private interessenter, som har opført Green Tech House, Green Tech Lab, Green Tech Park samt rammerne for områdets Living Labs. Herudover administreres huset, og der koordineres en lang række projekter og kunde/investor-matchaktiviteter.

Vejle Kommune er offentlig partner og bidrager med viden, netværk og iværksætteri og indgår i en række fælles projekter om drift og udvikling af Green Tech Center i relation til klima- og erhvervsudvikling.

Syddansk Universitet indgår i forsknings- og udviklingsprojekter omkring Smart Grid systemstyring, både nationalt og internationalt.

Syddansk Erhvervsskole driver deres teknologicenter med kurser og projekter indenfor el- og VVS -branchen fra Green Tech Center.

Dansk Industri samarbejder med Green Tech Center om at skabe vækst, eksport og arbejdspladser indenfor grøn teknologi specielt for iværksættere og små og mellemstore virksomheder.

 

Dansk Energi samarbejder med Green Tech Center om de lovgivningsmæssige og regulative områder i forhold til intelligent energi.

 

Erhvervsakademiet Lillebælt er en videregående uddannelsesinstitution, som gennemfører erhvervsrettede og praksisbaserede uddannelser og udviklingsprojekter samt samarbejder med virksomheder lokalt, nationalt og internationalt.

 

CLEAN er Danmarks grønne energi- og miljøklynge.

 

State of Green samler alle førende aktører indenfor energi, klima, vand og miljø og fremmer forbindelser med internationale interessenter interesseret i at lære fra de danske erfaringer.


Insero Software er softwareudvikler med stor erfaring fra lufthavnsverdenen, og som rummer stor kompetance at inddrage i energi IKT-projekter.

 

EWII er områdets energileverandør af el, varme og data og derfor en naturlig samarbejdspartner i alle Green Tech Centers energi- og big data-projekter.

 

INSERO Energy er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed med fokus på udnyttelsen af vedvarende energi indenfor jord- og solvarme.

 

VIA University er gennem tidssvarende og praksisnære uddannelser og anvendt forskning med til at bidrage til dynamik og vækst, både i den private sektor og i forbindelse med velfærdssamfundets sammenhængskraft og udvikling.

 

Ingeniørforeningen IDA er en moderne interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere.

 

NRGI er et energiselskab med forretningsområder indenfor infrastruktur, rådgivning, installation og produktsalg.

 

AURA Energi er et energiselskab, der beskæftiger sig med el-infrastruktur, el- og fibersalg, energirådgivning, installations-  og entrepriseopgaver og salg af belysning.

 

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE