Tidligere projekter

Micro Grid Living Lab

Projektet var første fase i opbygningen af Green Tech Center og løb i perioden september 2012 til december 2014.

 

Projektet sikrede en stor brugerinvolvering i etableringsfasen af Green Tech Center, hvilket var med til at sikre, at GTC lever op til brugernes forventninger. Desuden har projektet resulteret i etableringen af Energilauget og udviklingen af dataplatformen Green Tech Datacenter.

 

Bag projektet stod Syddansk Universitet, Syddansk Erhvervsskole Odense/Vejle, Grid Manager, Insero Software og Insero Energy A/S, og projektet var støttet af Region Syddanmarks Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regional Udvikling. 

 

"Samtlige iværksættere i vores survey angiver, at de enten allerede har eller forventer at få forbedret virksomhedens potentiale for vækst som følge af deres deltagelse i MGLL (og Green Tech Center).Tilsammen estimerer vi, at MGLL for de 19 adspurgte iværksættervirksomheder på sigt vil bidrage med 14 mio. kr. i øget omsætning og 18-19 nyansættelser". 

Evaluering foretaget af COWI for Region Syddanmark

 

 

Transformer

Projektet havde til formål at skabe vækst og arbejdspladser for mikrovirksomheder, der arbejder med energieffektivitet og bæredygtig energi i region Syddanmark.

 

Projektet var støttet af Syddansk Vækstforum og EU's regional- og socialfonde, det løb i en 2-årig projektperiode fra maj 2014 til 2015 og virksomhederne bag projektet var Spinderihallerne, Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter, Svendborg Kommune, Fremtidsfabrikken i Svendborg, Lean Energy Cluster i Sønderborg, Erhvervsakademi Sydvest, Go2Green, IDEA Entrepreneurship Centre, Syddansk Universitet og Green Tech Center.

DK MC Visa JCB CUP AMEX DK Copy

OK
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ GREENTECHCENTER.DK

Ved at benytte greentechcenter.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi bruger for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. LÆS MERE